Jdi na obsah Jdi na menu


Jak získat fotografie?

30. 6. 2009

Možností, jak získat fotografie ze školních i mimoškolních fotogalerií je několik:

 

1. Můžete si stáhnout fotky přímo z našich stránek, ale jsou z kapacitních důvodů zmenšené s lehkou kompresí.

 

2. Nejsnažší řešení je počkat na závěr školního roku, kdy budou všem odcházejícím žákům ze ZŠ předána upomínková archivační DVD s fotografiemi v originální kvalitě od předškolní docházky do posledního ročníku, který navštěvovali. Fotografie záměrně neobracíme, aby nedocházelo ke snižování jejich kvality před případným tiskem... Tuto variantu doporučujeme! ...V ZÁVĚRU ROKU JME MĚLI DÍKY POVODNÍM PLNÉ RUCE PRÁCE, A TAK DOSTANOU DĚTI SLÍBENÉ FOTOGRAFIE AŽ V ZÁŘÍ 2009.

 

3. Pokud chcete jen několik vybraných fotografií, opište poslední čtyřčíslí z jejich názvu, zapište datum a název akce, ze které byly pořízeny, zajděte za sekretářkou ZŠ nejlépe s Flash Diskem nebo i s CD či DVD a fotografie Vám budou do několika dnů nahrány v originální velikosti.

 

4. Fotografie z galerií na stránkách Sportovní a kulturní komise, které jsou začleněny do stránek Obce Dolní Třebonín, můžete získat buď u pracovníků obecního úřadu nebo v naší škole, kde je veden archiv všech fotografií. Se svými požadavky se obracejte na sekretářku ZŠ.