Jdi na obsah Jdi na menu


Vystoupení dětí ke Dni matek 9.5.2014

9. 5. 2014

 FOTOGRAFIE A VIDEO Z AKCE ZDEden-matek-2014---fialka.jpg

PODROBNOSTI

V pátek 9. 5. 2014 vystoupí děti z MŠ i ZŠ na besídce ke Dni matek. Besídka se koná v Pensionu Kraus v Prostředních Svincích od 16:00 hodin.

Sraz dětí ZŠ proběhne v 15:15 ve školní družině. Odjezd od školy autobusem v 15:30 hodin. Po skončení besídky jsou pro děti i rodiče připravené špekáčky i občerstvení. Oficiální konec této mimoškolní akce je v 17:30 hodin na výše uvedeném místě. Večer pak bude pokračovat volnou zábavou.

Špekáčky jsou pro všechny přítomné zdarma, vystupující děti mají navíc zdarma jeden nápoj. Ostatní potraviny a nápoje si hradí každý sám.

Návrat dětí a rodičů již není zajištěn autobusem, jelikož o tento druh dopravy nebyl v loňském roce zájem. Pokud bude chuť a nezklame nás počasí, můžeme se zdržet i déle. Majitel penzionu může zajistit individuální odvoz i v pozdějších hodinách.

Po zkušenosti s loňským deštěm si Vás dovoluji požádat, abyste v případě deštivého počasí a z toho vyplývající nutnosti realizovat vystoupení uvnitř penzionu, upřednostnili účast maminek na akci, před ostatními členy rodiny, jelikož kapacita penzionu je omezená a akce je věnována především jim.

Děkuji za spolupráci Mgr. Jan Švec, ředitel školy